Kleurrijk stofferen in elke stijl

Kleurrijk stofferen in elke stijl

Kleurrijk stofferen in elke stijl

Kleurrijk stofferen in elke stijl

Kleurrijk stofferen in elke stijl

Antieke, klassieke en moderne meubelstoffering

Er zijn verschillende redenen om een meubel opnieuw te laten stofferen: u bent aan uw meubel gehecht geraakt, het is een erfstuk, een uniek exemplaar of hij zit gewoon erg lekker. Ook uw budget speelt een rol. Herstofferen is nu eenmaal goedkoper dan de aanschaf van een kwaliteitsmeubel. Theo stoffeert en renoveert antieke, klassieke en moderne meubels.

Meubelstofferen door Meubelstoffeerder Theo Faase in Gouda;

Klassieke meubels (her)stofferen

De beuken romp van klassieke meubels werd vroeger helemaal met de hand gemaakt. De kale romp werd met verschillende materialen zoals singels, springveren, crin, paardenhaar en zeegras gemaakt tot een compleet zitmeubel.

Oorspronkelijke schoonheid
Om het klassieke meubel er weer als nieuw uit te laten zien wordt eerst de oude stoffering verwijderd. Daarna wordt bekeken of de onderstoffering in orde is en of de verbindingen van de romp allemaal vastzitten. Is de stoel of bank in slechte conditie? Dan wordt de kale romp van het meubel op de traditionele manier helemaal opnieuw gestoffeerd. Voor het stofferen en herstellen van antieke meubelstukken maakt Theo gebruik van oorspronkelijke materialen die nodig zijn voor een optimaal zitcomfort.

Moderne meubels (her)stofferen

Moderne meubels zijn gemaakt van voorgevormde materialen. Het meubel bestaat meestal uit losse onderdelen van schuim. De kunst van het moderne stofferen is het terugbrengen van de originele staat met haar strakke vormgeving en zitcomfort. Iedere keer is het resultaat weer verbluffend. Ook als u ervoor kiest om uw klassieke meubel modern te stofferen. Het meubel ziet er weer als nieuw uit en u kunt er weer jaren lekker op zitten.

Buddyseats

Blaas nieuw leven in je motorfiets. Laat je buddyseats herbekleden of stofferen door Theo Faase. Bij het bekleden van een Buddyseat is de keuze voor het juiste materiaal erg belangrijk Theo voorziet u graag van advies bij het maken van de juiste keuze. Door een groot assortiment aan bekledingen kan Theo voor elk motorfiets, brommer of scooter wel een geschikte stoffering vinden.

Ja, ik wil een nieuwe stof

We halen uw meubel op en brengen haar kosteloos weer thuis als u in de regio van Gouda woont.
Bel (0182) 521 074 of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende offerte

Contact

Meubelstoffeerderij Theo Faase
Hoge Gouwe 85
2801LD,  Gouda

Kvk:
29021783

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Uw versleten meubels worden weer als nieuw