Kleurrijk stofferen in elke stijl

Kleurrijk stofferen in elke stijl

Kleurrijk stofferen in elke stijl

Kleurrijk stofferen in elke stijl

Kleurrijk stofferen in elke stijl

Meubelstofferen is een vak apart

Wie Theo aan het werk ziet, ervaart dat hier een vakman bezig is. In de werkplaats voorziet hij alle soorten zitmeubels van een nieuwe stoffering. Meubelstofferen is een vak apart en vereist kennis, inzicht en vaardigheden om met tal van materialen de stof van een zitmeubel te vervaardigen of te renoveren.

Stoel stofferen door Meubelstoffeerder Theo Faase in Gouda;

Modern, antiek of klassiek?

Stoffeerder Theo Faase beschikt zowel over de moderne als de klassieke stoffeermethodes. Naast het pure vakmanschap hebben we ook stijlkennis om u te adviseren over bekleding die past bij het (oorspronkelijke) ontwerp van het meubelstuk.

Elke laag

We hebben ook kennis van verhoudingen van meubels. Vaak hebben meubels in de loop van de tijd andere stoffen gekregen. Kennis van die materialen is nodig om ze te kunnen bewerken. Herstofferen begint dan ook bij het maken van een goede diagnose. Behalve de stoffering dient vaak ook de onderstoffering, de vulling of vering van de stoelen, banken of kussens te worden vernieuwd.

Dat ziet u meteen

In de werkplaats voorziet meubelstoffeerder Theo Faase allerlei soorten meubels van een nieuwe stof. Vakwerk herkent u aan doorlopende patronen, symmetrie en strakke stiknaden.

Meubel laten (her)stofferen in regio Gouda?

Ja, vertel me meer

Meubelstoffeerderij Theo Faase
Hoge Gouwe 85
2801LD,  Gouda

Kvk:
29021783

Openingstijden

Maandag 09:00 - 17:00

Dinsdag 09:00 - 17:00

Woensdag 09:00 - 17:00

Donderdag 09:00 - 17:00

Vrijdag 09:00 - 17:00

Uw versleten meubels worden weer als nieuw